Підприємство з понад віковою історією, одна з візитівок Кременчука - ПрАТ «Кременчукм'ясо», має не лише багате минуле, але й визначне сьогодення. Про нелегкий шлях становлення виробництва, сучасні правила гри на ринку та споживацькі вподобання розповіла Голова правління ПрАТ «Кременчукм'ясо» Ірина Дроздова.
ТОВ "Східно-Українська Аграрна компанія" є сучасним високотехнологічним м'ясопереробним підприємством з багаторічним досвідом роботи, яке здобуло довіру партнерів та споживачів. Маючи нагороди, що демонструють рівень успішності та стабільності СУАК серед аналогічних підприємств, ми поцікавились, в чому ж секрет у засновника компанії Водяницького Дмитра Владиславовича.
Власник ТОВ «Юстус» Мацібора Сергій Петрович розповів про те, як це - керувати м'ясопереробним бізнесом та з якими труднощами стикаються оператори мясоперобного ринку на сьогоднішній день.
18 квітня, за підтримки ТПП України відбулась інформаційна зустріч в.о. Міністра аграрної політики та продовольства України Ольги Трофімцевої з членами Комітету підприємців АПК, під час якої було презентовано єдину комплексну стратегію та план дій розвитку сільського господарства та сільських територій в Україні на 2015-2020 роки. Друга частина заходу була присвячена виступам, обговоренням та пропозиціям. Асоціація "М'ясної Галузі" поставила декілька актуальних питань, що стосуються діяльності операторів м'ясопереробної галузі.