fbpx

face

+38 067 405 43 15

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Яловичі стейки стають дедалі популярнішими і все частіше з'являються в меню ресторанів, проте не завжди у пересічного українця є час на відвідини стейк-хаусів. А інколи так хочется спробувати справжній Рібай чи Тібоун-стейк, ніжний Філе Міньйон, чи класичний Стріплойн. Саме тому Миргородський М'ясокомбінат, під егідою бренду «М'ясторія», вирішив взяти на себе цей виклик і створити унікальний та ексклюзивний продукт - лінійку витриманих яловичих стейків, які принесуть вам не лише гастрономічну насолоду - вони подарують вам незабутню гастро-подорож країнами світу!

90860

«Ми ніколи не підводимо клієнтів, тому що репутація надійного партнера – безцінна»

 

logo lemberg

ТОВ «Лубним’ясо», брендом якого є ТМ Skott Smeat  — приклад того, як саме повинно розвиватись підприємство по виробництву яловичини в Україні. Продукція компанії не лише відповідає міжнародним стандартам HACCP, ISO 22000: 2005, ISO 9001, «Skott Smeat» стали одними з небагатьох вітчизняних виробників, які дотримуються вимог стандарту "HALAL". Про досвід впровадження HACCP, відносини з контрагентами, а також плани на майбутнє розповів директор ТзОВ «Лубним’ясо» Науменко Андрій Володимирович.

logo vertical inverse

Одним з основних питань м'ясоперобних підприємств є переробка побічних продуктів тваринного походження, визнаних непридатними для споживання людиною. Варіантом вирішення питання є співпраця з заводами по виробництву тваринних білків та кормових домішок.

Останні новини