fbpx

face

+38 067 405 43 15

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

ТОВ "Східно-Українська Аграрна компанія" є сучасним високотехнологічним м'ясопереробним підприємством з багаторічним досвідом роботи, яке здобуло довіру партнерів та споживачів. Маючи нагороди, що демонструють рівень успішності та стабільності СУАК серед аналогічних підприємств, ми поцікавились, в чому ж секрет у засновника компанії Водяницького Дмитра Владиславовича.

6767676767676

Власник ТОВ «Юстус» Мацібора Сергій Петрович розповів про те, як це - керувати м'ясопереробним бізнесом та з якими труднощами стикаються оператори мясоперобного ринку на сьогоднішній день.

 098098 09

18 квітня, за підтримки ТПП України відбулась інформаційна зустріч в.о. Міністра аграрної політики та продовольства України Ольги Трофімцевої з членами Комітету підприємців АПК, під час якої було презентовано єдину комплексну стратегію та план дій розвитку сільського господарства та сільських територій в Україні на 2015-2020 роки. Друга частина заходу була присвячена виступам, обговоренням та пропозиціям. Асоціація "М'ясної Галузі" поставила декілька актуальних питань, що стосуються діяльності операторів м'ясопереробної галузі.

photo5319226291137915642

Яловичі стейки стають дедалі популярнішими і все частіше з'являються в меню ресторанів, проте не завжди у пересічного українця є час на відвідини стейк-хаусів. А інколи так хочется спробувати справжній Рібай чи Тібоун-стейк, ніжний Філе Міньйон, чи класичний Стріплойн. Саме тому Миргородський М'ясокомбінат, під егідою бренду «М'ясторія», вирішив взяти на себе цей виклик і створити унікальний та ексклюзивний продукт - лінійку витриманих яловичих стейків, які принесуть вам не лише гастрономічну насолоду - вони подарують вам незабутню гастро-подорож країнами світу!

90860

Останні новини