18 квітня, за підтримки ТПП України відбулась інформаційна зустріч в.о. Міністра аграрної політики та продовольства України Ольги Трофімцевої з членами Комітету підприємців АПК, під час якої було презентовано єдину комплексну стратегію та план дій розвитку сільського господарства та сільських територій в Україні на 2015-2020 роки. Друга частина заходу була присвячена виступам, обговоренням та пропозиціям. Асоціація "М'ясної Галузі" поставила декілька актуальних питань, що стосуються діяльності операторів м'ясопереробної галузі.
Яловичі стейки стають дедалі популярнішими і все частіше з'являються в меню ресторанів, проте не завжди у пересічного українця є час на відвідини стейк-хаусів. А інколи так хочется спробувати справжній Рібай чи Тібоун-стейк, ніжний Філе Міньйон, чи класичний Стріплойн. Саме тому Миргородський М'ясокомбінат, під егідою бренду «М'ясторія», вирішив взяти на себе цей виклик і створити унікальний та ексклюзивний продукт - лінійку витриманих яловичих стейків, які принесуть вам не лише гастрономічну насолоду - вони подарують вам незабутню гастро-подорож країнами світу!
«Ми ніколи не підводимо клієнтів, тому що репутація надійного партнера – безцінна»
ТОВ «Лубним’ясо», брендом якого є ТМ Skott Smeat — приклад того, як саме повинно розвиватись підприємство по виробництву яловичини в Україні. Продукція компанії не лише відповідає міжнародним стандартам HACCP, ISO 22000: 2005, ISO 9001, «Skott Smeat» стали одними з небагатьох вітчизняних виробників, які дотримуються вимог стандарту "HALAL". Про досвід впровадження HACCP, відносини з контрагентами, а також плани на майбутнє розповів директор ТзОВ «Лубним’ясо» Науменко Андрій Володимирович.