Питання сировинної безпеки в 2021 році не обійде жодне вітчизняне м’ясопереробне підприємство. Впродовж останніх років поголів’я свиней зменшується, встановлює щороку новий антирекорд, штучно створені дефіцит сировини і високі ціни на неї.
2 вересня на черговому засіданні Уряд удосконалив процедури надання держпідтримки АПК та розширив коло її отримувачів, прийнявши відповідні зміни до порядків програм.
Цьогоріч акцентом на конференції слугуватиме оцінка векторів розвитку м’ясного ринку, який наразі переживає не найкращі часи. Чи відбудеться розвиток шляхом консолідації? Чи чекає ринок злиття і поглинання? Чи залишиться місце для дрібних і середніх виробників? Учасники дізнаються про можливості для перспективного розвитку тваринництва і м’ясопереробки, актуальні тренди і інсайти, почують поради щодо розвитку продажів та підвищення ефективності підприємства, отримають можливість живого спілкування із партнерами.
В Україні скасовано держмонополію на виробництво спирту: закон №318-ІХ, який торік ініціював президент Володимир Зеленський, введено в дію 1 липня 2020 року.