fbpx

face

+38 067 405 43 15

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Ситуація з Covid-19 змінила вимоги до свинини з боку м'ясної промисловості і кінцевих споживачів. До такого висновку прийшли Meat Group, міжнародна платформа знань генетичної компанії Topigs Norsvin, пише CIAB з посиланням на Pig Progress.

Позиція Асоціації «М’ясної галузі» щодо цін на м’ясо – причин підняття цін на м’ясо в поточній ринковій ситуації немає.

Асоціація «М’ясної галузі» запропонувала спільну стратегію з підтримки галузі птахівництва і свинарства – збільшити споживання м’яса в Україні. Якщо минулі роки українці м’яса споживали найменше в Європі – до 45 кг на людину в рік при рекомендованій медичній нормі 80 кг в рік, то з 2021 року маємо можливість купувати всі види м’яса – свинину, курятину, яловичину за найнижчими в світі цінами.

Для птахівництва у світі настають непрості часи. Про це повідомляє Rabobank. 

Постійніі перебої постачань, спричинених Covid-19, високі ціни на корми, нестабільні економічні умови, велика кількість спалахів пташиного грипу цієї зими, глобальний надлишок пропозиції призведе до того, що галузь зіткнеться з величезними проблемами. Це ключове повідомлення з щоквартального звіту Rabobank з птахівництва.

Останні новини