Вітчизняні виробники свинини, за підсумками 30-го та прогнозами на 31-й тиждень, активізовують подальший зріст на живі свині для м'ясопереробних підприємств. 30-го поточного тижня 1 кг живої свині відповідав ціні...
Вітчизняні мясопереробники, які зацікавлені в експорті м’яса та м’ясопродуктів на азійські ринки, відтепер мають змогу експортувати свою продукцію до М’янми. Про це повідомила Держпродспоживслужба України на своєму офіційному сайті.

Вартість живка 29 тижня склала 44,46 грн за кг живої ваги що на 4 % вище попереднього тижня. На ринку почав домінувати висхідний тренд.
Відкрий очі, відкрий рот! 5-7 вересня 2019 - наймасштабніший форум гостинності в Україні !
