fbpx

face

+38 067 405 43 15

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Нещодавно деякі ЗМІ розповсюджували інформацію щодо того, що у ковбасі фірми “Гармаш” знайшли частини тіла щура.

Питання боротьби з фальсифікатом обговорювалися під час зустрічі Голови Держпродспоживслужби Владислави Магалецької та виконавчого директора Асоціації “М’ясної галузі” Миколи Бабенка.

Свинарство України у 2020 році спрацювало у підсумку добре, що стало стимулом для збільшення поголів’я.

М’ясопереробні підприємства наблизились до відкриття нових ринків збуту м’яса та м’ясної продукції українського виробництва. Спільними діями ДПСС та АМГ Україна може стати лідером у глобальному ринку м'яса.

Останні новини