fbpx

face

+38 067 405 43 15

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Через зменшення ставки ПДВ лише на живих свиней та ВРХ ціни для споживачів на червоне м'ясо та вироби з нього збільшилися на 6-10% за перші три місяці дії Закону №1115-ІХ

Нещодавно деякі ЗМІ розповсюджували інформацію щодо того, що у ковбасі фірми “Гармаш” знайшли частини тіла щура.

Питання боротьби з фальсифікатом обговорювалися під час зустрічі Голови Держпродспоживслужби Владислави Магалецької та виконавчого директора Асоціації “М’ясної галузі” Миколи Бабенка.

Свинарство України у 2020 році спрацювало у підсумку добре, що стало стимулом для збільшення поголів’я.

Останні новини