fbpx

face

+38 067 405 43 15

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

США розглядає Філіппіни як наступний важливий ринок в Азії

Американська федерація експорту м'яса (USMEF) прагне збільшити обсяги експорту м'яса на Філіппіни, адже на сьогоднішній день ця країна демонструє ознаки фінансової стабільності та зростання, що сприяє збільшенню імпорту продовольства.

Минулий рік був рекордним для американського експорту на Філіппіни, експорт свинини склав майже 48 тисяч тонн, що на 23% більше, ніж у 2017 році, на суму 116,1 мільйона доларів. Експорт яловичини склав майже 18 тисяч тонн на суму 87 мільйонів доларів.
"На разі, загальна ринкова тенденція полягає у збільшенні споживання м'яса. По тонажу, Філіппіни є вже шостим найбільшим ринком імпорту м'яса, а загальний імпорт минулого року збільшився приблизно до 771 000 тонн, що майже на 20% вище ніж в 2017 році", - зазначив Джоел Хаггард, старший віце-президент USMEF Азіатсько-Тихоокеанського регіону.
На його думку, швидке економічне зростання допомагає генерувати попит на продукцію з доданою вартістю. На даний час " м'ясне портфоліо варіюється від дуже високоякісних стейків до недорогих свинячих вушок, печінки та інших дешевих сортів м'яса" - пояснив він.
USMEF закріпились та підвищили рівень рекламної діяльності на Філіппінах в останні роки, до прикладів можна віднести прикладний семінар по червогому м'ясу для шеф-кухарів і власників ресторанів в Пампанге, галасливій провінції на північний захід від Маніли.
Пампанга вважається кулінарною столицею Філіппін і втричі перевищує розміри Сінгапуру та в два рази - Гонконгу. Інвестиції в цьому регіоні відкривають шлях до майбутніх можливостей для експортерів продуктів харчування.
"У регіоні розвивається безліч напрямків - наприклад міжнародний аеропорт Кларк і залізниця Маніла Кларк. Багато хто вважає, що Пампанга має потенціал, щоб стати своєрідними "воротами до Азії "для туристів. Зважаючи на це, USMEF вирішили бути наполегливими і скористатися можливістю щодо поширення інформації про американську свинину, яловичину та телятину з професійними ресторанами, які працюють у цьому перспективному регіоні, ” - сказала Моніка Регаспі, представник USMEF на Філіппінах.

За даними сайту euromeatnews.com

598034292

Останні новини