fbpx

face

+38 067 405 43 15

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

New Food Summit 2023 вперше обʼєднає корпорації, продуктові мережі, інвесторів та Food tech-стартапи

 

За тиждень на ключовій події для розвитку українського Agri-Food-сектору — New Food Summit21–22 листопада в Києві експерти обговорюватимуть найбільші виклики для аграрної та харчової галузей, спричинені війною, а також найважливіші світові фудтренди, які допоможуть розбудувати в Україні Agri-Food-сектор нового покоління.

Партнерами New Food Summit виступають великі гравці Volia Agri-Food Park (генеральний партнер), Enzym Group (інтелектуальний партнер), MХП (стратегічний партнер), АСТАРТА (Smart Agro-партнер), Modern Expo (інноваційний партнер), Нова пошта (логістичний партнер), Райффайзен Банк (фінансовий партнер), HD Group (партнер), Ланет CLICK (діджитал-партнер).

Тема 2023 року – Як українським гравцям не упустити можливостей, що надає світова трансформація ринку їжі.

Про що будуть говорити на цьогорічному саміті?

– Про необхідність побудови Agri-Food-екосистеми в Україні.

– Про світові споживчі та технологічні тренди, які впливатимуть на український ринок – альтернативні протеїни, фортифіковані та функціональні продукти, чесну переробку, clean label і багато іншого.

– Про перспективи української переробки та пошуки ринків збуту.

– Про створення і комерціалізацію проривних продуктів, роботу R&D-центрів, шлях відкритих інновацій.

– Про рекомендації від наших іноземних партнерів стосовно розробки інноваційних смаків і адаптації продуктів для зовнішніх ринків.

– Про виклики різних бізнес-концепцій в умовах війни і створення доданої вартості.

– Про розвиток ніші ready to eat/ready to cook в Україні.

– Про залучення коштів у розвиток українського Agri-Food Tech. 

– Про експортні перспективи українських продуктів доданої вартості на світових ринках.

– Про розбудову індустріальних парків в Україні.

Серед спікерів події наступні експерти:

  • Надія Бігун, заступниця міністра економіки України
  • Олена Вовк, співвласниця біотехнологічної компанії Enzym Group та петфуд-виробника Kormotech
  • Петро Пилипюк, співвласник та генеральний директор міжнародної компанії Modern-Expo Group
  • Борис Шестопалов, засновник та інвестор Volia Agri-Food Park, співвласник та генеральний директор групи компаній HD-group, співвласник GFS Group
  • Андрій Усенко, CEO та співзасновник компанії "Мʼясторія"
  • ​​Х’ю Гріффітс (Huw Griffiths), засновник та CEO компанії Besmoke
  • Грехем Робінсон (Graham Robinson), керівник відділу досліджень у міжнародній дослідницькій компанії Giract
  • Віталій Войтович, засновник та СЕО Premier FOOD Group
  • Марина Булацька, заступниця комерційного директора "Сільпо"
  • Олена Лемешко, керівниця фуд-напрямів goodwine
  • Дмитро Зозуля, радник голови правління МХП з M&A, голова Наглядової ради фонду MHP Food Invest
  • Вячеслав Чук, комерційний директор компанії "Астарта"
  • Олександр Рибалка, керівник R&D-відділу агрокомпанії Biligrain, доктор біологічних наук
  • Олег Шмуляєв, заступник голови правління МХП з маркетингу 
  • Олександр Приходько, менеджер з розвитку аграрних ринків Програми USAID АГРО
  • Олександр Печерицин, директор департаменту аналітичних досліджень Райффайзен Банку
  • Вʼячеслав Овечкін, директор департаменту інвестицій Мінекономіки
  • Сергій Цівкач, виконавчий директор UkraineInvest 
  • Андрій Гапук, керівник відділу маркетингу Enzym Group
  • Ярослав Мудрий, team lead із розробки інноваційного пакування Нової пошти
  • Юрій Пульгун, директор CPG Refine
  • Сергій Нечипорук, операційний директор Vitagro
  • Євгеній Садовий, директор з перероблення продуктів сільськогосподарського виробництва компанії "Астарта"
  • Галина Матвійчук, співвласниця та комерційна директорка Любарецького соєпереробного заводу
  • Олег Левченко, співзасновник "Еконінвест Прикарпаття"
  • Олександр Місюренко, власник та СЕО компанії Nonpareil
  • Пилип Гришин, співзасновник та технічний директор компанії "Прайм Снек"
  • Сергій Чепець, генеральний директор компанії GFS
  • Роман Черепаха, інвестиційний директор Horіzon Capital   

Окремі виступи та питання у дискусіях будуть присвячені  розвитку м’ясної індустрії. Зокрема ​​Х’ю Гріффітс (Huw Griffiths), засновник та CEO компанії Besmoke, розповість про розробку інноваційних смаків та ароматизаторів для м’яса та птиці. Грехем Робінсон (Graham Robinson), керівник відділу досліджень у міжнародній дослідницькій компанії Giract, дасть поради українським експортерам м’яса, як адаптувати свій продукт під смаки споживачів різних країн. Андрій Усенко, CEO та співзасновник компанії "Мʼясторія", поділиться, як розвиватись в ніші ready to eat / ready to cook. 

Крім того, за підтримки Ukrainian Startup fund відбудеться спеціальна пітчинг-сесія “Food Tech Стартапи”.

New Food Summit – це, передусім, зустріч перших осіб Agri Food-ринку (більше 350 учасників – представників ринку). Але серед учасників ви побачите також Food-Tech-стартапи, інвестиційні фонди, крафтових виробників, тобто всіх учасників ланцюжка “від поля до тарілки”.

На гостей події чекають виступи більше 70 експертів, інноваційна eкспозона, вечірній нетворкінг з благодійним аукціоном та інші цікавинки.

Повна програма New Food Summit 2023 — на сайті: https://bit.ly/4686W2Y 

Деталі та реєстрація: https://bit.ly/3QAeu8W 

1234321