Важливою є участь у конференції і діючих свинокомплексів, як тих, хто хоче масштабувати свій бізнес, так і тих, хто хоче, щоб свинарство залишалося високорентабельним в довгій перспективі.
Багато свинарів кажуть, що свинарство прибуткове лише рік від року, а чи правда це? Ні, переконані організатори конференції. Свинарство не було збитковим в Україні з 2010 року – жодного року. Як не потрапити в число тих бізнесів, які заробляють на вирощуванні свиней лише рік від року, ви дізнаєтесь на конференції.
На Конференції буде сформована спільна стратегія розвитку всього ланцюга «від лану до столу» (рослинництво – свинарство – м’ясна галузь). Галузі повинні домовитися, як їм розвиватися зараз в умовах війни та працювати з прибутком в довгостроковій перспективі.
Не будь байдужим, не залишайся осторонь, принцип «моя хата скраю, нічого не знаю» – в першу чергу нашкодить тобі.
Модераторами СЕСІЇ 1 «РОЗВИТОК МʼЯСНОЇ ГАЛУЗІ ТА СВИНАРСТВА В УМОВАХ ВІЙНИ. РОЛЬ ВЛАДИ ТА ЗУСИЛЛЯ БІЗНЕСУ» будуть Микола Бабенко – директор Асоціації «Мʼясної галузі» та СІАВ, Владислав Качмар – директор German Genetic Ukraine.
Також на конференції поговоримо відверто про Африканську чуму свиней (АЧС). АЧС – донедавна непоборний ворог свинарів. Однак експерти переконані, що понад половини випадків АЧС на українських свинокомплексах – надумані. Чому на свинокомплексі з’являється АЧС, як запобігти появі «надуманої» АЧС, як перша в світі вакцина проти АЧС допоможе українському свинарству – ще одне питання визначене організаторами, як найважливіше.
Модераторами СЕСІЇ 2 «ПОПЕРЕДЖЕННЯ АЧС, ЯК СТИМУЛ РОЗВИТКУ СВИНОКОМПЛЕКСІВ» буде Андрій Бузун - Керівник лабораторії ННЦ "ІЕКВМ" НААН України з вивчення хвороб свиней та Микола Бабенко директор Асоціації «Мʼясної галузі» та СІАВ.
«З 2024 року дефіциту свиней не буде, а ціни на свиней обваляться» – чи правдиве таке ствердження? Яку роль у збереженні прибутковості свинарства може зіграти експорт? Чи є м’ясокомбінати готові врятувати прибутковість свинарів? Що має зробити влада для збереження прибутковості всього ланцюга в довготривалій перспективі? Які саме м’ясокомбінати вже працюють для відкриття експорту українській свинині?
СЕСІЮ 3. «ПЕРСПЕКТИВНІ НАПРЯМКИ ЕКСПОРТУ ТА РОЗВИТКУ РИНКІВ ЗБУТУ М’ЯСНОЇ ПРОДУКЦІЇ» проведе Ігор Ляховський засновник ТзОВ «Агро-Інвест», керівник групи з експорту мʼяса Асоціації «Мʼясної галузі». Участь в сесії візьмуть Ольга Шевченко – т.в.о. голови Держпродспоживслужби та м’ясокомбінати із досвідом ЗЕД Асоціації «Мʼясної галузі».
СЕСІЯ 4. ГРАНТИ ТА ЗАЛУЧЕННЯ ФІНАНСУВАННЯ – допоможе знайти фінансування проектів з розвитку свинарства.
15 вересня, м. Київ, чекаємо всіх зацікавлених на конференції «Зерно. Свині. Мʼясо – 2023».
Реєстрація на сайті: https://meatindustry.com.ua
Або по телефону: +380505024662