fbpx

face

+38 067 405 43 15

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

ТОВ «М'ясокомбінат «Ювілейний»: Наша місія - забезпечити високу та стабільну якість продукції

29348720985 209 0

ТОВ «М'ясокомбінат «Ювілейний» був заснований 19 грудня 1996 року. Ще на початку свого становлення підприємство сформулювало основну мету своєї діяльності: досягти лідируючої позиції на українському ринку ковбасних і м'ясних виробів за допомогою чесної конкурентної боротьби, в основу якої закладено принцип високої якості продукції. Продукція м'ясокомбінату відрізняється не тільки винятковою якістю і приємним зовнішнім виглядом, але і відмінним смаком.

1294873956

На даний час, близько 13 000 торгових точок в різних областях України отримують продукцію м'ясокомбінату «Ювілейний» як через власні філії компанії, так і через дистриб'юторів. Продукція представлена ​​в багатьох національних роздрібних мережах. Філії та відділення м'ясокомбінату «Ювілейний» працюють в Києві, Дніпрі, Кривому Розі, Запоріжжі, Одесі, Кропивницькому, Мелітополі, Бердянську та Маріуполі.

Місія МК "Ювілейний" - забезпечити високу і стабільну якість продукції.

Для її реалізації фахівці компанії суворо дотримуються семи ключових правил, завдяки яким покупці купують якісну продукцію:

  • Тільки якісна сировина

  • Тільки перевірені постачальники

  • Сучасне обладнання від світових лідерів

  • Суворий санітарний контроль на всіх етапах

  • Сучасна упаковка та оболонка, яка зберігає якість

  • Знавці своєї справи

  • Ефективне управління

  • Оперативна та вчасна доставка до прилавку 

Виробництво пройшло сертифікацію НАССР (міжнародний стандарт безпеки харчової продукції). На підставі результатів оцінки системи управління безпечністю харчових продуктів, Органом сертифікації систем якості державного підприємства видано сертифікат на систему управління безпечністю харчових продуктів, який відповідає вимогам ДСТУ ISO 22000-2007. Ця система забезпечує контроль на всіх етапах проходження технологічного ланцюжка, в будь-якій точці процесу виробництва, зберігання і реалізації продукції.

Для отримання сертифіката на систему управління безпечністю харчових продуктів відповідно до системи НАССР, м'ясокомбінат «Ювілейний» зобов'язаний не тільки досліджувати свій власний продукт та методи виробництва, але і застосовувати цю систему та її вимоги до постачальників сировини, допоміжних матеріалів, а також системи роздрібної торгівлі. Все це дозволяє гарантувати якість і повну безпеку будь-якого продукту компанії.

МК «Ювілейний» випускає продукцію під трьома основними торговими марками:

57839842011934

Триває активне переформатування і відкриття нових фірмових магазинів «Ювілейний». На даний час працюють більше 40 зручних сучасних магазинів в Дніпрі, Кам'янському, Запоріжжі та Кривому Розі, де можна придбати продукцію підприємства. Перед придбанням продукту все можна спробувати і вибрати для себе найоптимальніший варіант.

За м'ясний напрямок відповідає «М'ясний двір «Ювілейний», який є лідером по забою свиней на сході нашої країни. Тут функціонує одна з найбільш сучасних і ефективних обвалок серед м'ясних підприємств.

Постійно оновлюється транспортний склад, який відповідає всім європейським вимогам доставки продукції і дозволяє витримувати тимчасові коридори під час доставки, заявлені клієнтами.

685679680

Персонал регулярно проходить навчання з впровадження інновацій у виробництво м'ясних напівфабрикатів.

Продукція «М'ясний двір «Ювілейний» випускається під ТМ «Тавро» і включає безліч різновидів напівфабрикатів.

ТМ «Тавро» - це добірне свіже охолоджене м'ясо і м'ясні напівфабрикати. Товарний портфель цієї торгової марки представляє собою збалансований асортиментний ряд продукції, яку гідно оцінять найвибагливіші покупці. Якість продукції контролюється спеціалістами на всіх етапах, що вигідно виокремлює її на полицях торгівельних точок.

t758658795

 

 

Контакти :

ТОВ «М’ясокомбінат «Ювілейний»

52005, Дніпропетровський район,

смт. Слобожанське, вул. Мічуріна, 5

тел. 056 373-92-70

www.yuvileinyi.com.ua

Останні новини