fbpx

face

+38 067 405 43 15

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

ТзОВ «Євро-Комерс»: «Ми відчуваємо особисту відповідальність за те, щоб підприємці отримали доставку вчасно, а на столах людей завжди було свіже, корисне та смачне м’ясо»

Шлях вдосконалення – це в першу чергу нові виклики, і команда ТзОВ «Євро-Комерс» знається на цьому, як ніхто інший. Будучи «першопрохідцями» використання сканеру для класифікації туш свиней, постійними учасниками виставок та конференцій, активними експортерами, ТзОВ «Євро-Комерс» не зупиняється на досягнутому. Про здобутки компанії та майбутні цілі розповів Асоціації «М’ясної Галузі» комерційний директор компанії Віталій Василишин.

 

Віталію Івановичу, аналізуючи тенденції розвитку м’ясної галузі в Україні, чи можна сказати, що все більше підприємств починає переоцінку діяльності та спрямовується на європейські цінності в веденні бізнесу?  

Звісно, і в своїй діяльності компанія «Євро-Комерс» теж керується європейськими цінностями та правилами роботи. Нашими принципами стали надійність, інноваційність та взаємовигідне партнерство. Із самого початку діяльність компанії була спрямована на те, щоб забезпечити населення України м’ясом, а з 2012-2013 років місією компанії стало нагодувати м’ясом усе людство, що ми і якісно робимо, бо маємо контрагентів на усіх континентах крім Антарктиди. Адже ми відчуваємо особисту відповідальність за те, щоб підприємці отримали доставку вчасно, а на столах людей завжди було свіже, корисне та смачне м’ясо.IMG 9379

2

Так, довіра та задоволеність клієнта є неймовірно важливими речами, коли йдеться про ведення бізнесу.

Безсумнівно. Завдяки індикатору опитування CSI, ми отримали результат 4,63 із 5, що свідчить про вагому кількість задоволених клієнтів і високий рівень довіри до нас.

В періоди коливання цін, коли ситуація на ринку нестабільна та навіть якоюсь мірою непрогнозована, чим керуєтесь в веденні бізнесу з постачальниками та покупцями?

Ми працюємо за своїми уставленими правилами та канонами, не порушуючи договірних відносин, що у компанії ми називаємо «ціна слова».

Отримання плати по м’ясності туші для Європи є стандартною практикою. Ви стали першопрохідцями в використанні сканеру класифікації туш свиней в Україні, тому хотілось би дізнатись, що змінилось за роки використання сканеру, які вигоди чекають на тих, хто теж зважиться на перехід до такої системи плати за тушу?

Так, дійсно, ми стали першопрохідцями у використанні класифікатора SEUROP. Керуючись системою SEUROP, ви маєте можливість обрати півтуші, які точно відповідають вашим потребам, отримуючи необхідну якість за доречною ціною. Застосовується сканер (класифікатор), який визначає відсоток вмісту жирної і пісної тканини та присвоює відповідний клас півтуші. Ми цінуємо своїх постачальників, тому кожному із них надаємо інформацію про класність півтуш, пропонуємо європейські умови та довготривале співробітництво. Тому інвестори, які інвестують у селекцію та годівлю, можуть бути впевненими у стабільності. Наша компанія має автоматизовану систему оцінки постачальників, що дає можливість їх контролювати та надавати покупцям якісну продукцію. Для нас важливо, аби постачальники залишалися задоволеними.

Будь-яка вагома справа продовжує жити тоді, коли у неї є перспектива. Чи працюєте ви над кадровим майбуттям свого підприємства?

Наша компанія постійно працює над кадровим майбутнім свого підприємства. На підприємстві діє система тестування та опитування працівників на щомісячній основі. Ми беремо участь у різних виставках, фестивалях, ярмарках, конгресах. Середній вік працівників на виробництві 35-45 років, а в офісі 25-35. Це свідчить про те, що компанія надає можливість молоді працювати, розвиватися, навчатися та вносити нові, свіжі ідеї для розвитку. Досвідчені працівники радо діляться своїм досвідом із своїми наступниками. Такі заходи дозволяють нашій компанії бути.

mobile 20180521 133439

 

Офіційний сайт: eurocommerce.com.ua

Останні новини