fbpx

face

+38 067 405 43 15

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

ТОВ "Східно-Українська Аграрна компанія": будуємо великі плани на майбутнє і втілюємо їх в життя без всіляких сумнівів! 

ТОВ "Східно-Українська Аграрна компанія" є сучасним високотехнологічним м'ясопереробним підприємством з багаторічним досвідом роботи, яке здобуло довіру партнерів та споживачів. Маючи нагороди, що демонструють рівень успішності та стабільності СУАК серед аналогічних підприємств, ми поцікавились в чому ж секрет у засновника компанії Водяницького Дмитра Владиславовича.

 

Дмитре Владиславовичу, у цьогорічний передвеликодній період ціни на живець традиційно зросли, наскільки складно працювати із виробниками свинини в такі періоди, маєте надійних партнерів?

Завжди складно працювати не лише при підвищенні, але й при зниженні ціни. Ринок миттєво негативно реагує на такі коливання. Так, ціна на живок виросла на 20-25% и все це відображається на кінцевій ціні для споживача, відповідно купівельна спроможність падає. Партнери у нас постійні та стабільні вже протягом багатьох років. Розуміння знаходимо завжди.Polytushi3

Говорячи про купівельну спроможність, хотілось би дізнатись, як складається ситуація зі збутом готової продукції, адже ви займаєтесь не лише первинною переробкою, але й виробництвом ковбасних виробів.

Так, займаємось виробництвом ковбаси (ТМ «М’ясокомбінат ЕЛІТ»). В цьому напрямку ми ще зовсім молоді початківці. В початковій стадії свого розвитку реалізація проходить через дилерську сітку та на опт. Силами досвідчених та навчених торгових  команд наших партнерів та своїми силами в короткий термін хочемо досягнути максимального представництва на ринку України.

Пане Дмитре, поділіться вашою думкою щодо використання сканерів для класифікації туш свиней: чи вважаєте ви доцільним перехід до плати за м’ясність туші?  

Це правильне рішення, і до того ж дуже перспективне, адже буде набагато зручніше розділяти півтуші по жирності, ціні та якості. Але при цьому й платити фермерам не за живу вагу, а по отриманій якості поросят.

СУАК двічі був нагороджений почесним званням «Лідер 2012 року» та «Лідер 2017 року», яке отримують лише провідні підприємства різних сфер української економіки. Дайте пораду, як саме досягти такого визнання, що є основою успішності вашої компанії?

Дійсно, всі наші старання не залишились непоміченими і ми отримали такі високі та цінні для нас нагороди.

Щоб бути успішним на ринку України, необхідно поводити себе з партнерами так, як хотів би, щоб поводились з тобою (Чарльз Діккенс), і як сказав Франклін Рузвельт: «Єдиною перешкодою до втілення наших планів на завтра можуть бути наші сьогоднішні сумніви». Тому будуємо великі плани на майбутнє і втілюємо їх в життя без всіляких сумнівів!

       Foto8

Офіційний сайт: vuak.com.ua

Останні новини