fbpx

face

+38 067 405 43 15

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

novyuВітаємо нового Учасника Асоціації «М’ясної галузі»!

1 лютого 2019 року до наших лав офіційно долучився один з найбільших українських «флагманів» м’ясного ринку – ТОВ «М’ясний двір «Ювілейний»! Ми щиро радіємо, що наша асоціаційна родина поповнюється, і хочемо від імені колективу привітати нашого нового учасника зі вступом та детальніше розповісти про історію та здобутки цієї компанії.

М'ясокомбінат «М’ясний двір «Ювілейний» займає одну з лідируючих позицій по виробництву ковбас і м'ясних делікатесів в Україні. Виробництво проходить повний цикл від забою худоби до виготовлення готової продукції, що дозволяє контролювати усі етапи виготовлення м'ясопродуктів та одночасно знизити собівартість виробленої продукції.

До асортименту «М’ясний двір «Ювілейний» входять більш ніж 25 найменувань високоякісних виробів: варені ковбаси, сосиски і сардельки, напівкопчені, варено-копчені, сирокопчені та сиров'ялені ковбаси, делікатеси, а також добірне свіже охолоджене м'ясо і м'ясні напівфабрикати зі свинини, яловичини і м'яса птиці. До того ж, вся продукція ТОВ  «М’ясний двір «Ювілейний» сертифікована за стандартами якості ДСТУ ISO 22000-2007 і ДСТУ 4161-2003.

На даний момент, продукція м'ясокомбінату представлена в більш ніж 13 000 торгових точок в різних областях України.

Офіційним днем народження ТОВ «М’ясний двір «Ювілейний» вважається 19 грудня 1996 року. Тож зовсім скоро ми будемо вітати нашого учасника з 23-річчям успішної діяльності. Сподіваємось, що Асоціація «М’ясної галузі» стане ще однією сходинкою «Ювілейного» до успіху та процвітання!

Останні новини