Ця конференція покликана покращити обидві галузі. Замість суперечок, пропонуємо консолідацію, щоб відкрити нові ринки збуту, збільшити ефективність та посилити конкурентоспроможність українських виробників та переробників у глобальному ринку.
На конференції будуть підніматися важливі теми як для свинарства, так і для м’ясної галузі:
Взаємовигідна співпраця - це ключ до збільшення власних прибутків, покращення економічної ситуації вирощування та переробки, сприянню розвитку галузі та всієї України. Також про це наголосив виконавчий директор Асоціації “М’ясної галузі” Микола Бабенко: “Настав час підніматися з того дна, куди потрапило свинарство в Україні. Стратегію, план дій, як виходити та інструменти – ми маємо. Отже, залишилося об’єднати зусилля виробників та переробників на Last Summer Day та розпочати нову добу - добу консолідованої та ефективної співпраці м’ясної галузі та свинарства”, - наголосив Микола Бабенко.
Окрім цього, під час виступів, проведення дебатів та круглого столу будуть зачіпатися інші важливі теми, що стосуються свинарства та м’ясної галузі. А саме:
Це найактуальніші питання для свинарства та м’ясної галузі. Також буде презентована перша українська електронна біржа тварин та м’яса Meattrade, розкажуть про годівлю до 110 кг за 154 дні та ознайомлять детальніше з програмою отримання компенсації на заміну генетики до 80%.
Встигніть придбати квитки на офіційному сайті заходу, адже залишилося всього 10 днів.