fbpx

face

+38 067 405 43 15

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Ціни на свині в ЄС: зростання вартості супроводжується бурхливим попитом на більшості ринків

Висхідний тренд продовжується на європейському ринку. Більшість котирувань цього тижня знову зросли

За даними ISN, на цьому тижні котирування зросли майже на усіх ринках, єдиним винятком стала Данія. Зростаючий попит на свинину в Азії впливає на річний принцип ціноутворення. Внутрішні продажі в ЄС також набирають обертів. Наближається пора свят, попит на готову продукцію починає зростати. З іншого боку, поголів'я в ЄС скорочується і, таким чином, виникає дефіцит сировини. Свині забійних кондицій наразі користуються великим попитом у всьому ЄС.

Така ситуація не може не впливати на ціни. Їх зростання спостерігається в межах від 1,5 євроцентів у Великобританії до 7 євроцентів у Нідерландах. Котирування в Данії є винятком і, як було оголошено, залишаються на досягнутому рівні. Помірне зростання цін, про яке повідомлялося у Франції, пояснюється відставанням в поставках, яке почалось на початку листопада і ще не було повністю усунено.

Загалом, різниця в цінах стає меншою. Розрив між Данією, що знаходиться на першій сходинці у ціновій структурі найпотужніших свинарських країн ЄС та Нідерландами, які замикають список, складає близько 7,6 євроцентів. Два тижні тому ця різниця була на 10 євроцентів більшою.

jkngnfmnsk9

                                                                                                                             Джерело: ISN

За даними thepigsite.com

 

Останні новини