Опубліковано: 03 жовтня 2025
Імпорт свинини в Україну зріс на 64% в січні 2021 року проти аналогічного періоду минулого року до 1620 тонн.
Опубліковано: 03 жовтня 2025
Ситуація з Covid-19 змінила вимоги до свинини з боку м'ясної промисловості і кінцевих споживачів. До такого висновку прийшли Meat Group, міжнародна платформа знань генетичної компанії Topigs Norsvin, пише CIAB з посиланням на Pig Progress.
Опубліковано: 03 жовтня 2025
Позиція Асоціації «М’ясної галузі» щодо цін на м’ясо – причин підняття цін на м’ясо в поточній ринковій ситуації немає.
Опубліковано: 03 жовтня 2025
Асоціація «М’ясної галузі» запропонувала спільну стратегію з підтримки галузі птахівництва і свинарства – збільшити споживання м’яса в Україні. Якщо минулі роки українці м’яса споживали найменше в Європі – до 45 кг на людину в рік при рекомендованій медичній нормі 80 кг в рік, то з 2021 року маємо можливість купувати всі види м’яса – свинину, курятину, яловичину за найнижчими в світі цінами.