Опубліковано: 03 жовтня 2025

Нещодавно деякі ЗМІ розповсюджували інформацію щодо того, що у ковбасі фірми “Гармаш” знайшли частини тіла щура.

Опубліковано: 03 жовтня 2025

Питання боротьби з фальсифікатом обговорювалися під час зустрічі Голови Держпродспоживслужби Владислави Магалецької та виконавчого директора Асоціації “М’ясної галузі” Миколи Бабенка.

Опубліковано: 03 жовтня 2025

Свинарство України у 2020 році спрацювало у підсумку добре, що стало стимулом для збільшення поголів’я.

Опубліковано: 03 жовтня 2025

М’ясопереробні підприємства наблизились до відкриття нових ринків збуту м’яса та м’ясної продукції українського виробництва. Спільними діями ДПСС та АМГ Україна може стати лідером у глобальному ринку м'яса.