Опубліковано: 11 грудня 2025

Через зменшення ставки ПДВ лише на живих свиней та ВРХ ціни для споживачів на червоне м'ясо та вироби з нього збільшилися на 6-10% за перші три місяці дії Закону №1115-ІХ

Опубліковано: 11 грудня 2025

Нещодавно деякі ЗМІ розповсюджували інформацію щодо того, що у ковбасі фірми “Гармаш” знайшли частини тіла щура.

Опубліковано: 11 грудня 2025

Питання боротьби з фальсифікатом обговорювалися під час зустрічі Голови Держпродспоживслужби Владислави Магалецької та виконавчого директора Асоціації “М’ясної галузі” Миколи Бабенка.

Опубліковано: 11 грудня 2025

Свинарство України у 2020 році спрацювало у підсумку добре, що стало стимулом для збільшення поголів’я.