ДСТУ Н 1.3:2015 Технічні умови України. Настанови щодо розробляння
ДСТУ 1558-91 Напівфабрикати м’ясні та субпродуктові. Загальні технічні умови
ДСТУ 3938-99 М’ясна промисловість. Продукти забою худоби. Терміни та визначення
ДСТУ 135:2007 Свинина. Туші та відруби. Настанови щодо постачання і контролювання якості
ДСТУ 4424:2005 Виробництво м'ясних продуктів. Терміни та визначеннв
ДСТУ 4427:2005 Ковбаси сирокопчені та сиров’ялені. Загальні технічні умови
ДСТУ 4431:2005 Продукти делікатесні з м’яса поросят і телят. Технічні умови
ДСТУ 4435:2005 Ковбаси напівкопчені. Загальні технічні умови
ДСТУ 4436:2005 Ковбаси варені, сосиски, сардельки, хліби м'ясні. Загальні технічні умови
ДСТУ 4437:2005 Напівфабрикати м’ясні та м’ясорослинні січені. Технічні умови
ДСТУ 4450:2005 Консерви м’ясні. М’ясо тушковане. Технічні умови
ДСТУ 4591:2006 Ковбаси варено-копчені. Загальні технічні умови
ДСТУ 4606:2006 Консерви м’ясні фаршеві. Загальні технічні умови
ДСТУ 4670:2006 Продукти з яловичини та свинини варені, копчено-варені. Загальні технічні умови
ДСТУ 6028:2008 Напівфабрикати з м’ясом у тістовій оболонці заморожені. Загальні технічні умови
ДСТУ 6030:2008 М’ясо. Яловичина та телятина в тушах, півтушах і четвертинах. Технічні умови
ДСТУ 7158:2010 М’ясо. Свинина в тушах і півтушах. Технічні умови