fbpx

face

+38 067 405 43 15

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

BabenkoММ

Микола Бабенко, виконавчий директор Асоціації “М’ясної галузі” 

 

Вітаю на сайті Асоціації «М’ясної галузі»!

Створення нашого галузевого об’єднання відбулось завдяки провідним українським виробникам м'ясної продукції. Нас об’єднує бажання обмінюватися досвідом, знаходити шляхи розв’язання актуальних проблем та зміцнювати позиції українського виробника на внутрішньому і глобальному ринку.

Перед підприємствами м’ясної галузі стоять завдання, які неможливо вирішувати поодинці: 

  • Представлення і захист галузевих інтересів на рівні законодавчої і виконавчої влади 
  • Затвердження прозорих стандартів виробництва та реалізації продукції, гармонізація вимог із законодавством ЄС  
  • Розвиток сировинної бази, формування економічних відносин із постачальниками сировини на основі кооперації, довіри і довгострокового планування
  • Медіапідтримка учасників Асоціації, інформаційний супровід щодо поточної ринкової ситуації і перспективних напрямів роботи
  • Відкриття нових ринків та каналів збуту, тощо 

Ми переконані, що м’ясна галузь в Україні має значно вищий потенціал за досягнутий рівень. Потужна кормова база для вирощування тварин і значна частина сільських територій, насичений лише наполовину внутрішній ринок і глобальний дефіцит м’яса, талановиті кадри – все це свідчить про те, що Україна може увійти до топ-10 глобальних постачальників як м’яса та продукції з високою доданою вартістю. 

Асоціація “М’ясної галузі” запрошує до співпраці м’ясопереробні підприємства, які прагнуть долучитись до прогресивних змін на ринку. 

untitled 5c 20i 36312702 1