fbpx

face

+38 067 405 43 15

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

MeatForum-2020 – найбільша конференція м'ясного ринку України

6-7 серпня 2020 р. в Києві зберуться професіонали м’ясної індустрії з усієї України — в “Президент Готелі” відбудеться найбільша галузева конференція MeatForum.  

Цьогоріч акцентом на конференції слугуватиме оцінка векторів розвитку м’ясного ринку, який наразі переживає не найкращі часи. Чи відбудеться розвиток шляхом консолідації? Чи чекає ринок злиття і поглинання? Чи залишиться місце для дрібних і середніх виробників? Учасники дізнаються про можливості для перспективного розвитку тваринництва і м’ясопереробки, актуальні тренди і інсайти, почують поради щодо розвитку продажів та підвищення ефективності підприємства, отримають можливість живого спілкування із партнерами.

mf

Одним зі спікерів Форуму є Микола Бабенко, виконавчий директор Асоціації “М’ясної галузі”. Під час 1-го дня заходу, присвяченого трендам та рішенням на ринку м’ясопереробки, він презентуватиме асоціацію і започатковану нею програму “Нове свинарство 2025. Крім того, 6-го серпня відбудеться практичний семінар щодо продовження термінів споживання м’ясної продукції — нагальне питання для всіх виробників, і особливо тих, хто експортує продукцію. 

Другий день MeatForum (7.08) буде цікавий тим, хто займається вирощуванням тварин і м’ясопереробним підприємствам, які планують створити власну сировинну базу. Протягом 3-годинного майстер-класу Микола Бабенко поділиться фаховим баченням розвитку свинарства у розрізі неминучих процесів глобалізації. На майстер-класі обговорюватиметься консолідація вирощування і переробки як безальтернативна бізнес-модель для сталого розвитку ринку, досягнення найнижчих виробничих витрат, забезпечення внутрішніх потреб країни і нарощування експортного потенціалу. Будуть розглянуті світовий досвід, практичні діючі моделі вертикальної інтеграції і кооперації, питання оцінки інвестицій у вирощування, основні помилки власників свинокомплексів.

Захід відбуватиметься додатково в онлайн-форматі, оскільки кількість місць в залі обмежена через карантинні вимоги, проте на сьогодні вільні квитки на Форум ще наявні. Програма, умови участі, реєстрація на сайті https://meat.fprconf.com. Для учасників Асоціації “М’ясної галузі” передбачена 20% знижка.

30.07.2020

Останні новини